Vuosia sitten kirjoitin blogia,jonka nimi oli Ikivalkea.Muistan,että Ikivalkea syntyi yön tunteina vuonna 2006.Sitten jossain kohtaa lopetin kirjoittamisen,ja sitten tulikin naamakirjan jäsenyys.Naamakirjaan liityin vuonna 2008 ja siellä olen pysynyt.

Nyt elämä on tuonut eteeni paljon sellaisia asioita,mitkä mietityttävät pientä mieltäni aikalailla isosti ja varastavat ajatuksiani.On aika palata Blogistaniaan ja uuden blogin pariin.En lupaa kirjoittaa suuria tunneteoksia vaan ihan arkipäiväisiä asioita sekä tietenkin,purkaa ajatuksiani vallitsevasta elämästä.

Minut muistaville kerron,että perhe-elämä soljuu omassa aikavirrassa omalla painollaan.Toukka on nyt 12-vuotias taidekoululainen ja innokas miekkailunharrastaja.Tappura pääsi tänä kesänä ripille,sai mopokortin ja ajelee nyt innokkaana ympäri kyliä.Terävä aloitti ammattikoulussa kiinteistönhoitajaopinnot tänä syksynä.

Olen myös tehnyt alanvaihdon pari vuotta sitten.Palasin takaisin hoitoalalle ja nyt koen olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan.Joku osa minussa eheytyi astellessani nykyiselle työpaikalleni.Vanha sairaalarakennus tarinoineen ja kummituksineen on juuri sitä arkinostalgiaa mitä salaa olin kauan kaivannutkin.

Parisuhde Herra Huun kanssa on kestänyt myös nämä vuodet.Viime vuonna olimme juhlistamassa 20-vuotishääpäivää Tiibetissä,yhdessä olemme kulkeneet miltei 24 vuotta.Matkaan on jo mahtunut paljon ja vielä toinen paljon on edessä.

Täällä siis taas olen ja toivon löytäväni Ikivalkean blogikaverit uudestaan ja saavani jakaa taas ajatuksia teidän kanssanne,ja tietenkin lukea kuulumisianne.

Olen avannut portit Uunilinnun maahan,tervetuloa!

Jälkikirjoitus; Kuinka ollakkaan en osannut viime yönä laittaa tekstiä oikein niin nyt uudestaan =)  =)  =)