Eilen sain uuden työlistan.Huomasin,että listassani on puolet vähemmän yövuoroja kuin tavallisesti.Todennäköisesti pomoni on ajatellut tulevia tutkimus-ja lääkäriaikojani,sekä niitä mahdollisia lisäaikoja,mikäli kokeissa jotain lisätutkimustarvetta ilmenee.Ja jos mitään ei ilmene niin varmaan yövuoronikin palaavat listaan.Muuten listani on kyllä sellainen,ettei se vaikuta tavanomaiseen palkkaani vaikka koostuukin nyt eri vuoroista kuin tavallisesti.

Sitten mietin,koska ympärilläni ollaan jo nyt huolissaan niin olenkohan itse suhtautunut liian kevyesti tähän projektiini.Onhan terveys ja sen ylläpitäminen iso asia loppupeleissä ja mistään huumoriasiasta ei ole kysymys.Näkevätköhän muut minussa sellaisia muutoksia mitä en itse näe? Olenko väsyneempi? Hajamielisempi? Kulahtaneempi vai mitä verrattuna entiseen minään? En kyllä tohdi kysyäkkään,sillä en halua sairasleimaa itseeni ennen kuin jotain konkreettista sairautta on tiedossa.

Pohdintani kasvoi siihen mittasuhteeseen,että päätin hemmotella itseäni jollain pienellä ja piristävällä.Akvaariokaupasta hain vanhojen ilmakivien tilalle uudet ja ostin akvaarioon pienen faaraopatsaan.Illalla siivoan akvaarion ja värkkään faaraon sinne kasvien sekaan.Yritän rentoutua ennen huomista hammaslääkäriä,jonne pääsen nyt flunssan helpotettua.