En voi mitenkään kieltää,että olisin paremmalla fiiliksellä kuin eilen.Mieli on edelleen maassa tylyn lääkärin puheista.Juuri kun olin saanut itseni iloiseksi siitä,että tutkitutan terveystilanteeni perinpohjin nelikymppisteni vuoksi,serkkuni toiveesta ja varmistaakseni yleisen vointini,kohtaan ihmisen,joka mitätöi minulle arvokkaan asian.

Tietysti tuo lääkäri voi olla se ikävä poikkeus sattumissa,sillä kaikki muut minua jotenkin viimeaikoina hoitaneet ovat olleet todella ihania ja mukavia ihmisiä.Olen saanut hyvää hoitoa labrassa ja omalääkärillä,puhumattakaan hammashoidostani.

Minussa jäi kuitenkin itämään ajatus,että pitäisikö ihmisen hakeutua tutkittavaksi ja hoidettavaksi vasta sitten kun jotain on vialla? Katsotaanko vuositarkastuksessa tms. olevia jotenkin eri tavalla jos ei ole päällä joku terveysongelma? Ja nyt en tarkoita vuosittaisia käyntejä hammaslääkärissä tai papakoetta.

Kaikesta huolimatta kysyn omalääkäriltäni maananataina,että mikä olisi sopiva väli käydä esimerkiksi verikokeissa,tarkistusmielessä.Haluan ennaltaehkäistä ja puuttua ajoissa mahdollisiin terveysongelmiini.Hoitotietoihini voisi kirjoittaa kuitenkin,että en ole sairauksia etsivä ongelmamagneetti ja pyydän anteeksi jo etukäteen hoitavalta taholta tulemistani tarkistuttamaan terveystilannettani....