Olemme saaneet lunta! Ja olen ostanut uusia kenkiä edulla,samalla kun olen käynyt ostamassa lapsille talvikenkiä.Moro-merkkiset pehmeät avokkaat ja Jalaksen avokkaat,kummatkin nahkaa ja sellaisilla pohjilla varustetut,jotta pysyy pystyssä.Työpaikan Tyky-risteily on taas tulossa ja kun koira söi edelliset bilesandaalit niin hyvällä syyllä ostin sitten uudet.

Avokkailla ei kyllä tallata nykyisessä säässä.Tulimme eilen mökiltä ja lunta on tullut mukavasti.Ihanan raikas ja tuulahtunut mieli,lähes jouluinen.Sähköt ovat poikki mökillä edelleen,mökkinaapuri soittaa kun sähkö palaa.Töissäkin on koko iso sairaala sähköttömänä ja kerrankin huokaisen etten ole yövuorossa.Toisaalta ajattelen kyllä lämmöllä kollegoita,jota siellä töissä painattavat.Huomenna vasta palaan yövuorovapailta töihin.

Bruno Bananit tulivat postista ja aikas lailla kohdalleen meni tilaus.Kuitenkin kannatan sitä,että vien nokkani ihan oikeille ostoksille hajuvesiosastolle.Eiväthän nuo tuoksukuvaukset vastaa omaa näkemystä tuoksusta,ja joku muu on ne tuoksutellut.Eihän värejäkään nähdä samanlaisina,jos sanon sinulle keltainen niin sinun keltaisesi on todennäköisesti eri sävyn keltainen kuin minulla.Jos nyt ei sitten katsota kummatkin juuri samaa keltaista autoa tienposkessa tai jotain muuta.

Jouluradion alkamista odotan ja siihen ei ole enää montaa päivää aikaa.Sitä odotellessa leivon tyttären koulumyyjäisiin kakkuja,ja se leipomispäivä on tänään.Häviän siis etsimään reseptejä netistä,sillä keittokirjani on taas jossain muualla kuin missä itse olen.....