Ompas aikaa päässyt hujahtamaan kun viimeksi kävin päivittämässä kuulumisia.Yövuoroputki hujahti mennä tässä välissä.Kiloja karisee ihan mukavasti ja neljäkymmentä vuotta tuli täytettyä eilen.

Miehen kanssa lähdimme toisspäivänä mökille ihan kahdestaan.Noh,teimme hyvää ruokaa ja joimme suuntaa-antavia ja tietysti sitten nautimme toisistamme ihan kirjaimellisesti.Kun kerran kahdestaan oltiin viettämässä aikaa niin mikä ettei.Eilen aamupäivästä hän sitten tuumasi,että minun tulisi olla illalla puoli kuuden aikaan tällingissä ja hän veisi minut jonnekkin.

Tällingit laitoin ja hän vei minut syömään Näsinneulan ravintolaan (Tampereella kun ollaan) ja tarjosi keittiömestarin menyyn alusta loppuun viineineen.Maisemat olivat kyllä sanoinkuvaamattoman hienot kun allamme levittäytyivät kaupungin valot.Paras syntymäpäivä ikinä,tosin myös kallein,sillä laskua tuli ihan kiitettävästi.

Ruokavaliostani sen verran,että edelleen en syö perunaa enkä leipää muuta kuin hapankorpun viipaleita ilman rasvaa.Olo on ollut todella hyvä,turvotus ja pönötys on hävinnyt.Vaikka kiloja on karissut suht vähän niin mahdun kuitenkin jo yhden koon pienempiin vaatteisiin.

Mutta nelikymppisenä on kiva olla.Onhan sitä jo lähes yksi päivä takana eilisestä =)