Salainen painonpudotusoperaatio on tuottanut tulosta.Vaaka näyttää about -4kg.Ihan tarkkaa lukemaa en tiedä,koska meneillään oleva yövuoroputki tekee tepposia elimistöön.Juon öiden aikana paljon ja nestettä turvotuksineen kertyy elimistöön jumittamaan.Ensi viikolla tiedän tarkemmin,maanantaina lopetan valvomisen.

Mutta sovitin työhousuja,joista olin pullahtanut ulos jo aikapäiviä sitten.Nyt ne ovat buenot! Firma tarjoaa meille Image Wearin aivan loistavia työfarkkuja.Farkut ovat ihan normifarkkuja,tummansinisiä ja joustavia.Hymyssäsuin katselin itseäni taas farkuissa.Jotain pienentymistä on tapahtunut.

Pelkäsin taas saavani kaverikseni roikkonahkaa pienentymisen myötä.Ihme ja kumma,allit eivät heilu sen löysemmin kuin ennenkään,pikemminkin ovat nätisti paketissaan.Tai niin hyvin kuin tämänikäisellä voi olla.Reidet ovat kaventuneet ja uskon,että mahakin.Hyviä juttuja siis on tapahtunut!

Sitten ajatus hiuksiin.Olen aivan hullaantunut Ruotsin miljonääriäitien sarjan Maria Montezamin (kirjoitinkohan oikein?)hiuksiin.Upeat! täydellinen väri ja uhkea tuuheus! Siinäpä on tavoitetta saavuttaa samanlaiset.Ehkä sitten kun olen viisikymppinen niin minullakin on sellaiset hiukset.

Tilasin kuitenkin hyvää shampoota ja hoitoainetta netistä.Shampooni on kuin tilauksesta loppu ja voin vaihtaa pullon uuteen.Uusi pullo on taas jättikokoa eli elän sen kanssa vissiin seuraavan vuoden kokonaan.Humpuukiakin tilasin samaan pakettiin,miehelle ja itselleni uudet tuoksut.Nähtäväksi jää ovatko Bruno Bananimme sellaisia,että käytämme itse vai siirrämmekö ne tenavien käyttöön.Kolme murkkua kyllä käyttävät yhdessä hujauksessa pari pulloa....