Yövuorossa on aikaa miettiä elämänkysymyksiä.Ehkä myös yöaika tuo omanlaisensa tunnelman minuun ja elän ihan jossain muualla maailmassa.Arki on tulossa taas aamulla,mutta yö on leijumisen aikaa kaikkien maailmojeni välillä.

Meikkaan siis nykyisin töihin lähtiessä ja kuten olen kertonutkin niin myös yövuoroihin.Olen myös tehnyt lupauksen itselleni kaivaa ne kivat vaatteet käyttöön arkipäivääni ja jättää gollegehousut nyt hiukan vähemmälle pitämiselle.Siispä eilen yövuoroon lähtiessäni kaivelin kaapista housuja ja käsiini osuivat Image Wearin työhousut,joihin en ollut mahtunut viimeiseen vuoteen.

Kokeilin housuja ja mahduin niihin,oikeastaan ihan kevyesti.Ne eivät ahdistaneet tai puristaneet mistään,jäivät jopa väljiksi.Minä pienenen koko ajan! Ihanaa! Totta hitossa lähdin työhousuillani töihin nyt kun ne mahtuvat.Nämä housut ovat muuten eri työhousut kuin ne viimeksi mainitsemani työfarkut.Nämä ovat ne klassiset "peltihousut".

On sanomattakin selvää,että itsetuntoni nousee koko ajan ja mieli pysyy virkeänä.On myös piristävää katsoa työpaikan vessan peilistä omaa meikattua naamaa.Onhan se jotain muuta kuin se meikitön ja valju naama.Ja ihan itselleni,minulta itseltäni.

Elämäntaparemonttini on onnistunut hyvin ja aion sitä myös jatkaa.Saavutetut tulokset ruokkivat projektia eteenpäin.Paineita ei ole,enkä usko että tuleekaan.