Uni ei vain tule.

Olen kevätihminen.Tänään ostin taas muutaman pussillisen kukkasipuleita.Tulppaaneja,krookuksia,kirjopikarililjoja ja lumikelloja.Nettikaupasta on tulossa myös tilaus ja yhtäkään kauppareissua en pysty tekemään jos ostoskoriin ei niitä siunaannu.

Kaivelin myös maahan aarteitani,kevään kukkaloistoa.Suunnilleen 60 sipulia.Pussien ohjeissa luki,että nyt jo voisi istuttaa,vaikka yleisohje taitaakin olla istuttaminen vasta myöhemmin syksyllä.Minulla oli lupa laittaa sipulit juurtumaan,koska joku oli niin kirjoittanut pussin ohjeisiin.

Ennen saunaa istuin vielä fiilistelemään kevätihmisen puutarhakirjaa ja sen kauniita kuvia kevätkukista.Pastellivärisia hortensioita,tulppaaneja,purppuraomenapuita ja muuta ihanaa!Vertailin säästämiäni istutuspussien kukkakuvia kirjan kuviin ja huokailin tulevan kukkaloistoni kauneudesta,sikäli kun istutukseni onnistuvat ja lopputuloksena saan kukkivat kukat.

Mutta uni ei tule.Väsyttää vietävästi,aivot jauhavat ihan toista asiaa,huomista lääkäriä.Taidan sammuttaa valot ja kömpiä odottamaan unen tuloa.Ehkä onnistun...ehkä en.