Soitin rastojentekijälle (kampaamoon,jota on arvostettu alan osaajana ja jonka henkilökunnan meriiteissä komeilee jos jonkinmoista mestaruustitteliä) ja kyllä on rastojen ottaminen niin epämääräistä touhua,jotta saa olla minun puolestani.Hän kyllä laittaa rastat,mutta asiakkaan täytyy ne hommata itse ja kun olen hommannut niin sitten voisinkin olla yhteydessä uudestaan.Kysyin,että mistä niitä sitten hommataan?No netistä.Tori palvelusta voi kattoo jos joku myy rastojaan tai sit jostain muualta kysellä.

Tarkempaa ohjetta en saanut.Hän ei kuulema halua laittaa muita kuin aidoista hiuksista olevia rastoja,keinokuituiset ovat niin feikkejä ja luonnottomannäköisiä.Hölmistyneenä kiittelin tiedosta ja lupasin palata asiaan jos jostain niitä rastoja löytäisin.

Aivan ummikkona koko rasta-asiasta selasin nettiä.En tiennyt millaisia niiden rastojen sitten pitäisi olla,mitä hän olisi liittänyt omiin hiuksiini.Ei kai hän olettanut,että hommaan jonkun vanhat rastat uusiokäyttöön vai mitä? Aitohiuskin on ollut jo kertaalleen jonkun päässä ja pahimmassa tapauksessa kyse on jonkun sellaisen ihmisen hiuksista,joka on joutunut niistä luopumaan vaikka saadakseen rahaa tai jossain muussa epämääräisessä tilanteessa.

Olisi kyllä ollut kiva,että ammattilainen olisi neuvonut keltanokkaa edes hiukan enemmän asiassa,josta hän kyllä tietää enemmän.Olen katsonut kyseisen kampaamon kuvagallerioista,että hienoja rastapäitä on syntynyt.Omat rastahaaveet ovat kyllä nyt kaatuneet ja jos rastoja haluan niin kaappaan jostain kaupasta keinokuiturastoja nipun ja tempaisen omien hiusten sekaan tilapäisratkaisuna.

Tulin vaan ajatelleeksi vanhaa sanontaa,että hyvä asiakaspalvelu tuo rahaa ja huono puolestaan vie rahan pois.Olisin minäkin voinut hänelle maksaa,mutta jos en saa enempää kuin suuntaa-antavan ylimalkaisen vinkin minulle outojen materiaalien hommaamisessa niin olkoon sitten,vien rahani muualle.

Omalle luottokampaajalleni laitoin viestiä uuden lookin tarpeesta.Rastoja hän ei tee,mutta muita hiustaikoja kylläkin!