Tunkkainen olo,koko kroppakin tuntuu olevan niin täynnä kaikkea turhaa ja ylimääräistä.Niinhän se on aina minulla mennyt,että kun pää jauhaa huolia ja kroppa jännittää niin pian on koko systeemi tunkkaisesti tukossa.Liika kahvinjuonti vain pahentaa asiaa,ja jos oikein pannutolkulla nauttii niin tulee jopa harhaiseksi.

Pelästyin,että sain rintasyöpää sairastavan serkkuni suuttumaan liian ahkeran uteluni seurauksena.Ei kai se ole loppuviimeksi ihan viisastakaan udella hoidoista ja voinnista.Kyllä hän itse sitten kertoo jos haluaa.Tsemppiviestin voi laittaa välillä,mutta ei liian usein.Hänen vointinsa on vielä hyvä ja sytostaattihoidot jatkuvat kolmen viikon välein,yksi on takana.

Odotan postin tuovan edunvalvottavalleni ajan hammaspoistoon kirurgiselle osastolle,tai siis hampaiden poistoon,sillä kolme hammasta on lähtölistalla.Teen ensi yönä lisäyövuoron,ja sen jälkeen on muutama vapaa,niin aika saisi osua niille vapaille.Kiireaika kun on niin uskon sen olevan piakkoin.Maanantaina ja keskiviikkona on kyllä sovittuna jo nyt omia menoja,mutta kyllä siihen johonkin väliin yksi hammaslääkärireissu mahtuu.

Omista hampaista olen kyllä olen ollut nyt tyytyväinen.Hampaat ovat kunnossa ja puhtaat.Harjaan innolla aamuin ja illoin hammastahnalla,josta sain näytetuubin.Niin ja kun hamstrasin vastaanoton kulhosta vielä pari näytettä lisää niin harjausonnellisuuteni on taattu pidempään.Taikatahnaa se varmasti on =) !

Mutta tämän viikonlopun toteutan arkihuolenheittoprojektia.Jätän naamakirjan vähemmälle,vähennän kahvinjuontia,lisään ulkoilua ja lepoa,siis nukun.Toki puutarhassa täytyy touhuilla,mutta vain sen verran,että on mukavaa.Ehtiihän sitä vielä tänä syksynä tonkia pihassa.

Akvaariossa on taas meneillään lääkekuuri,vielä huomenna kolmas lääkintäpäivä ja sen perään siivous.Sitten kymmenen päivää taas bakterointia,liuosta veteen.Ei ole kauaa kun tein saman operaation taistelukalan sairastuttua,mutta ilmeisimmin tauti jäi pesimään ja puhkesi uudestaan.Akvaristin iloja....