Lopettelen yövuoroputkeani ja muutaman tunnin päästä jään vapaille.Käyn kotona ja suuntaan nukkumaan mökille.Miehen kanssa on taas laatuaikareissu luvassa,mikä totuttuun tapaan menee touhuillessa.Tosin tällä kertaa minä nukun pitkälti tätä päivää ja mies maalailee mökin parvella.Huomenna jos virkistyn niin kaivelen kukkasipuleita taas maahan.

Tuntuu,että syöpää on joka puolella.Ja nyt on asia niin,että todellisuudessa syöpää on läheisyydessäni,toistaiseksi ei itselläni,tai mistä sen tietää kun ei ole todettu.Seuraan serkkuni rintasyöpäkuulumisia ja hänellä on menossa sytojakso.Serkkuni äidin rintasyöpäkuulumisia otan myös vastaan.

Tänään mieheni kertoi uuden syöpäuutisen,hänen työkaverillaan,ja myös yhteisellä ystävällämme,on todettu ihosyöpä.Hänen hoitonsa ovat vasta suunnitteilla ja syöpä vasta todettu koepalasta.Yökkökollegani kertoi tänään äidistään,jolla on levinnyt rintasyöpä ja meneillään on saattohoito.Suru-uutinen saattaa tulla hänelle milloin vain.

Mietin,että kuinka voi näin monta syöpäasiaa putkahtaa lähelleni? Onko tällä joku tarkoitus? Noh,sen selvittelen myöhemmin,nyt lähden yövuoron viimeiselle kierrolle ennen aamupalan valmistusta...